els monjos de Montserrat preguen amb psalms.

avantguarda.cat

Els monjos preguen salms a favor dels perjudicats pels tribunals corromputs

Els monjos de Montserrat, com els d’altres convents, preguen salms subversius a favor dels perjudicats pels tribunals corromputs en la Catalunya ocupada pel repressiu 155

-Arribats al inici del capvespre preguem pel bon restabliment del Govern català i per la llibertat de tots els consellers elegits democràticament. Preguem al Senyor

-Senyor tingueu pietat, Crist tingueu pietat”

-Perquè cap Govern no maltracti mai la dignitat  de les persones i i respecti sempre els seus drets. Preguem al Senyor

-Senyor tingueu pietat, Crist tingueu pietat”

Uns dies abans el monjo Josep de C. Laplana deixava constància en el facebook: “Un cop cada setmana els monjos recitem al cor el salm 94. El verset 20 diu dirigint-se a Déu: ¿Us podeu avenir amb un tribunal corromput que inventa delictes en nom de la Llei?”. Ens mirem de reüll els uns els altres amb mig somriure i tots pensem en el mateix”.

de les legítimes institucions de Catalunya. Acaba dient d’aquests tribunals corromputs: “Es tornaran contra ells les seves males arts, El nostre Déu els destruirà, víctimes del mal que havien tramat”.

4. El breu escrit del pare Laplana ha estat comentat per alguns lectors. Exemples… “Aquest salm descriu molt bé la situació actual”. “Que trist tanta injustícia. La veritat sempre surt a la llum. Tinguem esperança. Paciència”. “¿Què pot fer l’home bo, quan veu que els qui haurien de ser els fonaments de la justícia s’esfondren i oprimeixen aquells a qui haurien de protegir?” “Sort que als monjos de Montserrat no us poden aplicar el 155, que si no potser algun dia rebríeu una citació judicial per foment de l’odi o qualsevol d’aquestes coses amb la que els agrada espantar al personal” “El vostre és un comentari simpàtic que expressa un sentiment àmpliament compartit, però molts cristians trobem a faltar declaracions públiques d’Església més contundents i compromeses, perquè el que estan passant els nostres polítics no té res de simpàtic i exigeix la nostra implicació efectiva no només com a catalans sinó també com a cristians”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

*

Back to top